Композиція ферментованого напою на основі рослинної сировини (Патент на корисну модель № 97188) - Харгелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Карпутіна, Маргарита Віталіївна (My University, 2015)
Композиція ферментованого напою на основі рослинної сировини, що містить цукор, чисту культуру мікроорганізмів, воду, яка відрізняється тим, що як джерело цукру використовують підготовлений сік цукрового сорго та концентрат яблучного соку. The composition of the fermented beverage based on vegetable raw materials containing sugar, a pure culture of microorganisms, water, characterized in that as a sugar source is prepared using sweet sorghum juice.
Keywords: дріжджі; сік сорго; ферментні препарати; yeast; sweet sorghum juice; fermental preparations; кафедра технології оздоровчих продуктів; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства