Харгелія (Карпутіна), Дар'я ДмитрівнаФролова, Наталія ЕпінетівнаКарпутіна, Маргарита Віталіївна2015-05-262015-05-262015Патент на корисну модель UA 97188 Україна МПК А23L 2/84 (2006.01) Композиція ферментованого напою на основі рослинної сировини /Карпутіна Д. Д., Фролова Н. Е., Карпутіна М. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. - №201406556 ; заявл. 11.06.2014 ; опубл. 10.03.2015, Бюл. № 5.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20767Композиція ферментованого напою на основі рослинної сировини, що містить цукор, чисту культуру мікроорганізмів, воду, яка відрізняється тим, що як джерело цукру використовують підготовлений сік цукрового сорго та концентрат яблучного соку. The composition of the fermented beverage based on vegetable raw materials containing sugar, a pure culture of microorganisms, water, characterized in that as a sugar source is prepared using sweet sorghum juice.дріжджісік соргоферментні препаратиyeastsweet sorghum juicefermental preparationsкафедра технології оздоровчих продуктівкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваКомпозиція ферментованого напою на основі рослинної сировини (Патент на корисну модель № 97188)