Дейниченко, Людмила Григорівна2017-10-052017-10-052016Дейниченко, Л. Г. Ягоди журавлини як перспективна сировина для виробництва продуктів спеціального призначення / Л. Г. Дейниченко // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали VII Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. – Кривий Ріг : Видавець ФОП Чернявський Д. О. – 2016. - С. 58-59.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25938У статті доведено доцільність використання журавлини при виготовлені білкових концентратів та копреципітатів. The article proves the expediency of using cranberries for the production of protein concentrates and coprecipitates.білково-вуглеводна молочна сировинажуравлинамолочно-білковий копреципітатprotein-carbohydrate dairy raw materialscranberrymilk-protein co-precipitateкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїЯгоди журавлини як перспективна сировина для виробництва продуктів спеціального призначенняOther