Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаБандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна2014-06-162014-06-162014Ющенко, Н. М. Создание композиций пряностей для кисломолочных продуктов / Н. М. Ющенко, У. Г. Кузьмик // Переработка сельскохозяйственного сырья и пищевых продуктов : материалы Всероссийской научно-практической конференции. – Волгоград. : ГНУ НИИММП Россельхзакадемия, 2014. – С. 148 – 149.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15191Розроблені композиції прянощів для використання у складі рецептур виробів на основі сиру, що дозволить збагатити продукти комплексом біологічно активних речовин, урізноманітнити смакову гаму сирних і сметанних виробів. Developed composition of spices for use as part of formulations products on the basis of cheese, which will enrich the products of a complex of biologically active substances, to diversify the taste range of cottage cheese and cream products.otherкомпозиції прянощівкисломолочні продуктиcomposition of spicesdairy productsкафедра технології молока і молочних продуктівСтворення композицій прянощів для кисломолочних продуктівOther