Розвиток інноваційних технологій готельних підприємств - Чухіна, Олена Валеріївна; Антоненко, Ірина Ярославівна (My University, 2018)
Розкрито питання впровадження інновацій функціонування готельних підприємств.
Keywords: інновації (готельно-ресторанний комплекс); готельні послуги; кафедра туристичного та готельного бізнесу