Перспективи розвитку виробництва майонезів та майонезних соусів з оздоровчими властивостями - Матвєєва, Т. В.; Анан’єва, Валерія Вікторівна; Бахмач, Володимир Олександрович (My University, 2016)
Концепція державної політики України в області здорового харчування населення визначає поліпшення структури харчування і контроль за безпекою харчових продуктів, як основні пріоритети збереження і зміцнення здоров'я населення і профілактики аліментарно-залежних захворювань. Concept of State Policy of Ukraine in the field of healthy nutrition determines improve the structure of food control and food safety as the main priority the preservation and strengthening of health and prevention of alimentary-dependent diseases.
Keywords: майонез; майонезні соуси; здорове харчування; підвищення біологічної цінності; increasing the biological value; mayonnaise; mayonnaise sauce; healthy eating; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів