Матвєєва, Т. В.Анан’єва, Валерія ВікторівнаБахмач, Володимир Олександрович2016-09-172016-09-172016Матвєєва, Т. В. Перспективи розвитку виробництва майонезів та майонезних соусів з оздоровчими властивостями / Т. В. Матвєєва, В. В. Анан’єва, В. О. Бахмач // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 17-19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24031Концепція державної політики України в області здорового харчування населення визначає поліпшення структури харчування і контроль за безпекою харчових продуктів, як основні пріоритети збереження і зміцнення здоров'я населення і профілактики аліментарно-залежних захворювань. Concept of State Policy of Ukraine in the field of healthy nutrition determines improve the structure of food control and food safety as the main priority the preservation and strengthening of health and prevention of alimentary-dependent diseases.uk-UKмайонезмайонезні соусиздорове харчуванняпідвищення біологічної цінностіincreasing the biological valuemayonnaisemayonnaise saucehealthy eatingкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівПерспективи розвитку виробництва майонезів та майонезних соусів з оздоровчими властивостямиOther