Застосування вторинної сировини під час виготовлення реструктурованих формованих продуктів - Змієвська, Тетяна Миколаївна; Усатенко, Ніна Федорівна; Тимчук, Алла Вікторівна (My University, 2014)
Вивчено та обґрунтувано доцільність використання шкіри курчат-бройлерів у складі основної сировини під час виготовлення реструктурованих формованих продуктів. Изучена и обоснована целесообразность использования кожи цыплят-бройлеров в составе основного сырья при изготовлении реструктурированных формируемых продуктов. Studied and the expediency of using the skin of broiler chickens as part of the main raw material in the manufacture of products formed restructured.
Keywords: курчата-бройлери; цыплята-бройлеры; broilers; реструктуровані формовані продукти; реструктурированные формованные продукты; restructured molded products; кафедра технології молока і молочних продуктів