Перспективи виробництва твердого палива з відходів цукрового виробництва - Василенко, Тетяна Петрівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Самійленко, Сергій Миколайович (My University, 2015)
В роботі наведено аналіз балансу твердих органічних відходів як джерела альтернативного палива для цукрового заводу показав, що найбільший ресурс як джерела палива має жом. Можливі два напрями його використання – як вторинного палива сушеного жому та безпосереднє спалювання віджатого жому. This paper presents an analysis of the balance of solid organic waste as an alternative fuel source for sugar factory showed that the greatest resource as a source of fuel is bagasse. There are two possible directions of its use - as a secondary fuel dried pulp and direct burning of pressed pulp.
Keywords: жом; цукрова промисловість; спалювання; burning; pulp; sugar industry; кафедра економіки праці та менеджменту; кафедра технології консервування; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки