Результати діяльності підприємства як категорія комерційного розрахунку в трансформаційній економіці - Темчишина, Юлія Леонідівна (My University, 2005)
Аналізується розвиток наукових поглядів на результати діяльності підприємств у системі комерційного розрахунку в процесі ринкової трансформації економіки. Analyzes the development of scientific views on the performance of enterprises in the commercial account in the process of market transformation of the economy.
Keywords: витрати; прибуток; результати діяльності; комерційний розрахунок; трансформаційна економіка; доходи; expenses; profits; performance; commercial calculation; transformation economy; income; кафедра обліку і аудиту