Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаСкорченко, Тетяна Анатоліївна2013-04-022013-04-022011Осьмак, Т. Г. Дослідження вуглеводного складу морозива з цукрозамінниками методом високоефективної рідинної хроматографії / Т. Г. Осьмак, Т. А. Скорченко // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : міжнародна науково-практична конференція. - Харків, 2011. – Ч. 1. – С. 91.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7209Наведено методику визначення вуглеводного складу морозива за допомогою рідинної хроматографії. Визначено вуглеводний склад морозива з цукрозамінниками. The method of determining the carbohydrate composition of ice cream using liquid chromatography. Defined carbohydrate composition of ice cream with sweeteners.uk-UKморозивоice creamзамінник цукруsweetenerглюкозно-фруктозний сиропglucose-fructose syrupфруктозаfructoseхроматографchromatographкафедра технології молока і молочних продуктівДослідження вуглеводного складу морозива з цукрозамінниками методом високоефективної рідинної хроматографіїOther