Дослідження вуглеводного складу морозива з цукрозамінниками методом високоефективної рідинної хроматографії - Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна (My University, 2011)
Наведено методику визначення вуглеводного складу морозива за допомогою рідинної хроматографії. Визначено вуглеводний склад морозива з цукрозамінниками. The method of determining the carbohydrate composition of ice cream using liquid chromatography. Defined carbohydrate composition of ice cream with sweeteners.
Keywords: морозиво; ice cream; замінник цукру; sweetener; глюкозно-фруктозний сироп; glucose-fructose syrup; фруктоза; fructose; хроматограф; chromatograph; кафедра технології молока і молочних продуктів