Гащук, Олександра ІзидорівнаМоскалюк, Оксана ЄвгеніївнаСімонова, Ірина Іллівна2023-03-272023-03-272020Гащук, О. І. Удосконалення технології паштету в оболонці з використанням дієтичної добавки / О. І. Гащук, О. Є. Москалюк, І. І. Сімонова // Науковий вісник ЛНУВМБ ім. С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. – 2020. - Т. 24, № 97. – С. 46 – 51.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39387У статті наведено результати досліджень модельних зразків паштетів з курячого м'яса та печінки з використанням дієтичної добавки на основі волоського горіха та соку гарбуза. Це дозволить збагатити продукт каротином та унікальними рослинними білками волоського горіха. The article presents the results of studies of model samples of pate from chicken meat and liver using a dietary supplement based on walnut and pumpkin juice. This will enrich the product with carotene and unique vegetable proteins of walnut.otherм'ясо-рослині паштетим’ясо птиціволоський горіхсік гарбузаmeat-vegetable pastespoultry meatwalnutspumpkin juiceкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівУдосконалення технології паштету в оболонці з використанням дієтичної добавкиArticle