Шаповаленко, Олег ІвановичЯнюк, Тетяна Іванівна2012-12-172012-12-172001Шаповаленко, О. І. Вплив пшеничних зародків на фізико-технологінi властивості преміксів / О. І. Шаповаленко, Т. І. Янюк // Зерно і хліб. - 2001. - № 3. – С. 30.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4501Розглянуто вплив пшеничних зародків на фізико-технологічні властивості преміксів, а також проведено оцінку преміксів на відповідність вимогам нормативної документації. The influence of wheat germ on physical and technological properties of the premixes has been considered. Assessment of pre-mixes on compliance with the requirements of regulatory documents has been done.uk-UKпшеничні зародкифізико-технологічні властивостіпреміксикогезивністьwheat germphysical and technological propertiespremixescohesivenessкафедра технології зберігання і переробки зернаВплив пшеничних зародків на фізико-технологічні властивості преміксів