Інноваційні аспекти дистанційного навчання в умовах сучасних викликів - Пащенко, Богдан Сергійович; Штефан, Євгеній Васильович (My University, 2022)
Представлено елементи інноваційних інформаційно-комунікаційних технологій створення та впровадження новітніх технологій навчання. Розглянуто особливості ефективного впровадження основних елементів дистанційного навчання в освітній процес з врахуванням існуючих викликів (військовий стан, пандемія та ін.). Розроблено структурну схему взаємодії суб’єктів та елементів дистанційної освіти. На основі практичного досвіду виконано аналіз причин виникнення труднощів та способів подолання негараздів при впровадженні інформаційно-комунікаційні технології у дистанційне навчання. Представлено результати щодо інтеграції інноваційних технологій в освітній процес з метою підвищення результативності навчання у дистанційному режимі.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; технології навчання; дистанційне навчання; освітній процес; distance learning