Онопрійчук, Олена ОлександрівнаПодковко, Оксана АнатоліївнаФедюк, Олег ОлександровичНауменко, Ганна ВолодимирівнаДуб, Сергій Михайлович2015-04-302015-04-302013Патент № 102190 Україна; МПК А23С19/08. Спосіб виготовлення сирного продукту / О. О. Онопрійчук, О. А. Подковко, О. О. Федюк, Г. В. Науменко, С. М. Дуб ; заявник та патентокористувач Нац. унів-т харч. техн. – № а 2012 05222; заявл. 25.12.2012, Бюл.№ 24; опубл. 10.06.2013, Бюл.№ 11.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20238Спосіб виготовлення сирного продукту, що включає підбір і підготовку сировини, складання сирної маси, плавлення з солями-плавителями за температури 80-85 °С протягом 15-20 хв. з внесенням жирового компоненту, фасування, охолодження, який відрізняється тим, що вносять сир кисломолочний знежирений в кількості 33-35 %, баластні речовини в кількості 1,5-2,0 %, а як жировий компонент вносять рослинну рафіновану дезодоровану соняшникову олію в кількості 11-12 %. A method of making cheese products, including the selection and preparation of raw materials, preparation of cheese mass, melting salts-plavytelyamy at temperatures 80-85 ° C for 15-20 minutes. with the introduction of fat component, packaging, cooling, wherein introducing low-fat cottage cheese in an amount of 33-35% ballast substances in quantities of 1.5-2.0% and a fat component making plant refined deodorized sunflower oil in an amount 11-12%.otherсирний продуктcheese productплавленняmeltingбаласні речовиниmatterкафедра технології молока і молочних продуктівСпосіб виготовлення сирного продукту (Патент на винахід № 102190)Other