Комплексоутворювальна здатність хліба з продуктами переробки люпину - Арсеньєва, Лариса Юріївна; Бондар, Наталія Петрівна; Усатюк, Світлана Іванівна (My University, 2005)
У статті наведено результати досліджень детоксикаційних властивостей хліба з продуктами переробки люпину. The investigation results of detoxification properties of bread with lupin products are presented in the article.
Keywords: хліб з продуктами переробки люпину; bread with lupin products; пектинові фракції; харчові волокна; борошно з солоду люпину; pectin fractions; dietary fiber; lupin malt flour; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра готельно-ресторанної справи