Арсеньєва, Лариса ЮріївнаБондар, Наталія ПетрівнаУсатюк, Світлана Іванівна2012-09-182012-09-182005Арсеньєва, Л. Ю. Комплексоутворювальна здатність хліба з продуктами переробки люпину / Л. Ю. Арсеньєва, Н. П. Бондар, С. І. Усатюк // Хранение и переработка зерна. – 2005. - № 6. - С. 56-58.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2709У статті наведено результати досліджень детоксикаційних властивостей хліба з продуктами переробки люпину. The investigation results of detoxification properties of bread with lupin products are presented in the article.uk-UKхліб з продуктами переробки люпинуbread with lupin productsпектинові фракціїхарчові волокнаборошно з солоду люпинуpectin fractionsdietary fiberlupin malt flourкафедра експертизи харчових продуктівкафедра готельно-ресторанної справиКомплексоутворювальна здатність хліба з продуктами переробки люпинуArticle