Борщова, Ольга Анатоліївна2021-05-132021-05-132020Борщова, О. А. Проект хлібозаводу в місті Умань Черкаської області з встановленням автоматизованої лінії виробництва булочних виробів : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ольга Анатоліївна Борщова ; наук. керівник Юлія Вікторівна Бондаренко. – Київ, 2020. – 125 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33938хліб «Запашний»хліб «Покровський»булочка для гамбургерапіч А2-ХПК-25піч Gostolпіч SASIBкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПроект хлібозаводу в місті Умань Черкаської області з встановленням автоматизованої лінії виробництва булочних виробів