Гайдар, Микита Сергійович2022-10-132022-10-132022Гайдар, М. С. Організація виробництва твердих сичужних сирів з низькою температурою другого нагрівання на сироробному заводі потужністю переробки 155 т молока за добу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Микита Сергійович Гайдар ; наук. керівник Олена Вікторівна Грек. – Київ, 2022. – 71 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38127otherкафедра технології молока і молочних продуктівсир твердий Гауда 50%сир твердий Едам 40%сир твердий Радомер 50%сир твердий Голландський 45%сироватка молочна згущенаОрганізація виробництва твердих сичужних сирів з низькою температурою другого нагрівання на сироробному заводі потужністю переробки 155 т молока за добуOther