Сапіга, Вікторія ЯрославівнаПоліщук, Галина ЄвгеніївнаОсьмак (Федченко), Тетяна Григорівна2022-05-272022-05-272022Сапіга, В. Дослідження фізико-хімічних показників вівсяного β-глюкану у складі морозива молочно-овочевого низькожирного / В. Сапіга, Г. Поліщук, Т. Осьмак // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень – травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 241https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37552Сучасні підходи до питань харчування диктують необхідність створювати поряд із традиційними, нові види морозива та заморожених десертів із корисними для здоров'я функціональними властивостями. Саме до таких видів заморожених десертів відноситься морозиво молочно-овочеве низькожирне з вівсяним β-глюканом.otherвівсяний β-глюканморозиво молочно-овочевев’язкісні характеристикиoat β-glucanmilk-vegetable ice creamviscosity characteristicsкафедра технології молока і молочних продуктівДослідження фізико-хімічних показників вівсяного β-глюкану у складі морозива молочно-овочевого низькожирногоThesis