Поліщук, Галина ЄвгеніївнаОсьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаСапіга, Вікторія Ярославівна2020-10-072020-10-072020Патент на винахід № 121694 UA, МПК A23G 9/04 (2006.01) Склад морозива / Поліщук Г. Є., Осьмак Т. Г., Сапіга В. Я. ; заявник Національний університет харчових технологій НУХТ. – № a 201806014 ; заявл. 30.05.2018 ; опубл. 10.07.2020 ; Бюл. № 13, 2020.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31936Винахід належить до складу морозива, що містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, овочевий наповнювач, цукор, стабілізатор, воду питну, де як овочевий наповнювач містить пасту з буряка та броколі.otherморозивопаста з бурякапаста з броколікафедра технології молока і молочних продуктівСклад морозива ( патент на винахід № 121694)Technical Report