Фіщук, Анастасія Вікторівна2021-09-232021-09-232021Фіщук, А. В. Удосконалення технології бісквітного напівфабрикату подовженого терміну зберігання та зниженої калорійності з її впровадженням на кондитерському підприємстві з виробництва м’якої групи борошняних кондитерських виробів в місті Тернопіль : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Анастасія Вікторівна Фіщук ; наук. керівник Лариса Анатоліївна Михонік. – Київ, 2021. – 177 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35605otherбісквітний напівфабрикатфункціональний поліпшувачзнижена калорійністьполідекстрозатермін зберіганнякафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівУдосконалення технології бісквітного напівфабрикату подовженого терміну зберігання та зниженої калорійності з її впровадженням на кондитерському підприємстві з виробництва м’якої групи борошняних кондитерських виробів в місті ТернопільOther