Спосіб виробництва жирового напівфабрикату для шоколадної та кондитерської глазурі (Патент на корисну модель № 51904) - Погожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович (My University, 2010)
Опис до патенту на корисну модель. Спосіб виробництва жирового напівфабрикату для шоколадної та кондитерської глазурі. Description to useful model patent. Method for making fat half-finished product for chocolate and confectionery coating.
Keywords: жировий напівфабрикат; fat half-finished product; кондитерська глазур; шоколадна глазур; chocolate and confectionery coating; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи