Бондарчук, Зоя Вікторівна2014-04-022014-04-022010Бондарчук, З. В. Розробка технології твердого сиру з застосуванням заквасок мезофільних і термофільних лактобактерій : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16 / Бондарчук Зоя Вікторівна ; НУХТ. - К., 2010. - 19 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13648Дисертаційна робота присвячена науковому обґрунтуванню та розробці технологічних режимів виробництва твердого сиру з застосуванням заквасок мезофільних і термофільних лактобактерій. The thesis is devoted to the scientific substantiation and development of technological processes for the production of hard cheese by using starters of mesophilic and thermophilic lactobacteria.технологіясир твердийтермін визріваннясирна масабактеріальні закваскиtechnologycheese hardripeningcheese massstartersРозробка технології твердого сиру з застосуванням заквасок мезофільних і термофільних лактобактерійThesis