Розробка технології твердого сиру з застосуванням заквасок мезофільних і термофільних лактобактерій - Бондарчук, Зоя Вікторівна (My University, 2010)
Дисертаційна робота присвячена науковому обґрунтуванню та розробці технологічних режимів виробництва твердого сиру з застосуванням заквасок мезофільних і термофільних лактобактерій. The thesis is devoted to the scientific substantiation and development of technological processes for the production of hard cheese by using starters of mesophilic and thermophilic lactobacteria.
Keywords: технологія; сир твердий; термін визрівання; сирна маса; бактеріальна закваска; technology; cheese hard; ripening; cheese mass; bacterial starter