Арсеньєва, Лариса ЮріївнаТарасенко, Ірина ВасилівнаРудик, К. В.Тарасенко, Сергій Дмитрович2014-06-232014-06-232011Прогнозування змін в часі хлібопекарної продукції з використанням ємнісних вимірювальних перетворювачів та поточний контроль її структурних змін / Л. Ю. Арсеньєва, І. В. Тарасенко, К. В. Рудик, Ю. П. Василенко, С. Д. Тарасенко // Тези міжнародної науково-практичної конференції “Прогресивна техніка та технології харчових виробництв готельного, ресторанного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг”, Харківський державний університет харчування та торгівлі. - Харків, 19 травня 2011. – С. 132-133.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15466Розроблені нові ємнісні триконтактні перетворювачі для автоматичного прецизійного високостабільного контролю складу та структури харчової продукції, що дозволяє контролювати та прогнозувати стан старіння такої продукції. Developed new capacitive three-pin converters for automatic precision ultrastable control of composition and structure of food products, allowing you to monitor and predict the state of the aging of such products.uk-UKміри ємностіскладові опорупараметри речовинmeasures capacitanceresistance componentsparameters substancesкафедра експертизи харчових продуктівкафедра електропостачання і енергоменеджментуПрогнозування змін в часі хлібопекарної продукції з використанням ємнісних вимірювальних перетворювачів та поточний контроль її структурних змінThesis