Прогнозування змін в часі хлібопекарної продукції з використанням ємнісних вимірювальних перетворювачів та поточний контроль її структурних змін - Арсеньєва, Лариса Юріївна; Тарасенко, Ірина Василівна; Рудик, К. В.; Тарасенко, Сергій Дмитрович (My University, 2011)
Розроблені нові ємнісні триконтактні перетворювачі для автоматичного прецизійного високостабільного контролю складу та структури харчової продукції, що дозволяє контролювати та прогнозувати стан старіння такої продукції. Developed new capacitive three-pin converters for automatic precision ultrastable control of composition and structure of food products, allowing you to monitor and predict the state of the aging of such products.
Keywords: міри ємності; складові опору; параметри речовин; measures capacitance; resistance components; parameters substances; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра електропостачання і енергоменеджменту