Литвинюк, Ольга Петрівна2013-12-112013-12-112013Литвинюк, О. П. Основні чинники впливу на конкурентоспроможність підприємств хлібопекарської галузі / О. П. Литвинюк // Вісник Запорізького національного університету : збірник наукових праць. – Запоріжжя : ЗНУ, 2013. – С. 56-63. - (Економічні науки).https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11971Досліджено основні "поняття конкурентоспроможності підприємства". Встановлено та обґрунтовано чинники впливу на конкурентоспроможність підприємства. Проведена класифікація чинників впливу за основними ознаками. Систематизовано чинники впливу на конкурентоспроможність підприємств хлібопекарської галузі. Investigational basic "concepts of competitiveness of enterprise". The factors of influence on the competitiveness of enterprise are set and grounded. The conducted classification of factors of influence is on basic signs. The factors of influence on the competitiveness of enterprises of khlibopekarskoy industry are systematized.чинникхлібопекарська галузьконкурентоспроможністьfactorcompetitivenesskhlibopekarska industryкафедра економіки праці та менеджментуОсновні чинники впливу на конкурентоспроможність підприємств хлібопекарської галузіArticle