Основні чинники впливу на конкурентоспроможність підприємств хлібопекарської галузі - Литвинюк, Ольга Петрівна (My University, 2013)
Досліджено основні "поняття конкурентоспроможності підприємства". Встановлено та обґрунтовано чинники впливу на конкурентоспроможність підприємства. Проведена класифікація чинників впливу за основними ознаками. Систематизовано чинники впливу на конкурентоспроможність підприємств хлібопекарської галузі. Investigational basic "concepts of competitiveness of enterprise". The factors of influence on the competitiveness of enterprise are set and grounded. The conducted classification of factors of influence is on basic signs. The factors of influence on the competitiveness of enterprises of khlibopekarskoy industry are systematized.
Keywords: чинник; хлібопекарська галузь; конкурентоспроможність; factor; competitiveness; khlibopekarska industry; кафедра економіки праці та менеджменту