Мар'їна, НінаФедоренко (Миколів), Тетяна Іванівна2014-06-102014-06-102014Мар'їна, Н. Розроблення рецептури булочного виробу з використанням цільнозернового борошна, кураги та екстракту стевії / Н. Мар'їна, Т. Миколів // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22–23 травня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 55–57.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14932Використання борошна пшеничного цільнозернового, екстракту сте-вії та кураги у виробництві булочного виробу сприятиме розширенню асортименту хлібобулочної продукції зі зниженою калорійністю та високим вмістом есенціальних нутрієнтів. Use whole wheat flour extract ste-lashes and dried apricots in the production of bakery products will help expand the range of bakery products with low calorie and high in essential nutrients.uk-UKекстракт стевіїбулочні виробицільнозернове борошноwholegrain flourstevia extractbakery productsкафедра технології оздоровчих продуктівРозроблення рецептури булочного виробу з використанням цільнозернового борошна, кураги та екстракту стевіїOther