Розроблення рецептури булочного виробу з використанням цільнозернового борошна, кураги та екстракту стевії - Мар'їна, Ніна; Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна (My University, 2014)
Використання борошна пшеничного цільнозернового, екстракту сте-вії та кураги у виробництві булочного виробу сприятиме розширенню асортименту хлібобулочної продукції зі зниженою калорійністю та високим вмістом есенціальних нутрієнтів. Use whole wheat flour extract ste-lashes and dried apricots in the production of bakery products will help expand the range of bakery products with low calorie and high in essential nutrients.
Keywords: екстракт стевії; булочні вироби; цільнозернове борошно; wholegrain flour; stevia extract; bakery products; кафедра технології оздоровчих продуктів