Інноваційний потенціал підприємства як чинник підвищення його конкурентоспроможності - Минко, Лілія Миколаївна (My University, 2013)
На сучасному етапі розвитку економіки України, одним з найважливіших завдань є забезпечення належного рівня конкурентоспроможності вітчизняних підприємств. Це можливо за умови створення і випуску конкурентоспроможної на світовому і внутрішньому ринку продукції, передусім за рахунок реалізації досягнень науково-технічного прогресу, створення необхідних організаційно-економічних передумов для активізації процесу впровадження нової техніки, технології та реалізації інших науково-перспективних проектів. Значення інноваційної діяльності для промислових підприємств постійно зростає і активізувати інноваційні процеси дуже важливо, як для держави, так і для підприємств.
Keywords: конкурентоспроможність підприємства; інноваційний потенціал підприємства; кафедра економіки праці та менеджменту