Спирт етиловий денатурований (Патент на винахiд № 69504) - Гулий, Іван Степанович; Шиян, Петро Леонідович; Циганков, Петро Семенович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Новіков, Іван Миколайович; Мантуло, Олександр Павлович; Жолнер, Іван Дмитрович; Сосницький, Віталій Володимирович; Сватков, Леонід Борисович; Худик, Богдан Іванович; Пашков, Володимир Іванович; Рудаков, Володимир Костянтинович; et al. (My University, 2003)
Винахід відноситься до спиртової промисловості і представляє собою спосіб одержання спирту етилового денатурованого шляхом зміни кількісного і якісного складу при збереженні органолептичних властивостей. An invention behaves to a spirit industry and is a method of receipt of alcohol ethyl denaturated by the change of quantitative and quality composition at maintenance of taste properties.
Keywords: денатурований спирт; денатуруюча добавка; барвник; denaturated alcohol; denaturant addition; dye; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства