Найда, Катерина ДмитрівнаСтаровойтова, Світлана ОлександрівнаФоміна, Марина ОлександрівнаТкаченко, Катерина Василівна2016-04-182016-04-182016Пробіотичні властивості Saccharomyces cerevisiae var. boulardii I-3799 / К. Найда, С. Старовойтова, М. Фоміна, К. Ткаченко // Наукові здобитку молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студенів, 13-14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – С. 429.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22872Дослідження пробіотичних властивостей S. boulardii та потенційне використання їх як основу пробіотика є перспективною розробкою для фармацевтичної галузі, що пов’язано з відсутністю патогенності дріжджів даного виду та наявністю ряду кардинально нових позитивних ефектів на організм людини. research probiotic S. boulardii properties and potential use as a basis probiotic is a promising development for the pharmaceutical industry, due to the lack of pathogenicity of the yeast species and the presence of a number of fundamentally new positive effects on the human body.uk-UKпробіотичні властивостіSaccharomyces cerevisea var. boulardiiкафедра біотехнології і мікробіологіїпробиотические свойстваSaccharomyces cerevisea var. boulardiiprobiotic propertiesSaccharomyces cerevisea var. boulardiiПробіотичні властивості Saccharomyces cerevisiae var. boulardii I-3799Thesis