Садовнича, В. О.Собко, Анна Борисівна2014-11-282014-11-282014Садовнича, В. О. Перспективи розвитку еко-готелів в Україні / В. О. Садовнича, А. Б. Собко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 645.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18780Наука і техніка не стоять на місці, тому готелі починають використовувати новий метод залучення споживачів - впровадження концепції «екологічного готелю», яка є особливо актуальною в період світових екологічних та економічних криз. Science and technology is not standing still, so hotels are starting to use A new method of attracting consumers - Implementation of "environmental Hotel ", which is particularly relevant in the global environmental and economic management.otherспоживачіенергозабезпеченняеко-готеліconsumersenergyeco-hotelПерспективи розвитку еко-готелів в УкраїніOther