Охорона праці. Методичні рекомендації до виконання розділу «Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях» дипломного проекту (роботи) для студентів економічних спеціальностей денної та заочної форм навчання - Хіврич, Олександр Васильович; Авдієнко, Світлана Олексіївна; Полумбрик, Максим Олегович (My University, 2012)
Подано вимоги до розділу «Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях» в дипломному проекті (роботі), наведено рекомендації до оформлення розділу, а також перелік питань, які повинні бути висвітлені в підрозділі дипломного проекту (роботи) «Охорона праці» та підрозділі «Цивільний захист».
Keywords: надзвичайна ситуація; цивільний захист; виробничий травматизм; виробничий чинник; пожежна безпека; хімічна обстановка; радіаційна обстановка; кафедра екології та екоменеджменту