Жеплінська, Марія МихайлівнаБіла, Галина МиколаївнаІщенко, Віра МиколаївнаІщенко, Микола Володимирович2012-02-092012-02-092010Дослідження екстракту гарбуза для отимання консервів профілактичного призначення / М. М. Жеплінська, Г. М. Біла, В. М. Іщенко, М. В. Іващенко // Наукові праці НУХТ. - 2010. - № 32 - С. 71-74.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/211В статті наведені результати досліджень з визначення біологічно активних речовин, що містяться в екстракті гарбуза, який використовується як один з компонентів при виробництві фруктових консервів профілактичного призначення. In the article the resulted results of researches are from determination biologically of active matters, which are contained in the extract of pumpkin, which is used as one of components at the production of fruit can food of the prophylactic setting.біологічно активні речовиниекстрактгарбузмакроелементимікроелементиbiologically active mattersextractpumpkinmakroelementsmicroelementsкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології консервуванняДослідження екстракту гарбуза для отримання консервів профілактичного призначенняArticle