Дослідження екстракту гарбуза для отримання консервів профілактичного призначення - Жеплінська, Марія Михайлівна; Біла, Галина Миколаївна; Іщенко, Віра Миколаївна; Іщенко, Микола Володимирович (My University, 2010)
В статті наведені результати досліджень з визначення біологічно активних речовин, що містяться в екстракті гарбуза, який використовується як один з компонентів при виробництві фруктових консервів профілактичного призначення. In the article the resulted results of researches are from determination biologically of active matters, which are contained in the extract of pumpkin, which is used as one of components at the production of fruit can food of the prophylactic setting.
Keywords: біологічно активні речовини; екстракт; гарбуз; макроелементи; мікроелементи; biologically active matters; extract; pumpkin; makroelements; microelements; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; кафедра технології консервування