Проблема інтеріоризації знань у психолого-педагогічній науці - Сіняговська, Інга Юріївна (My University, 2015)
У статті розглянуто та проаналізовано основні положення дослідження проблеми інтеріоризації знань у психолого-педагогічній науці. Окреслено основні методологічні підходи до дослідження феномену. The principal concepts of interiorization in the psychological-and-pedagogical science are reviewed and analyzed in the article. The basic methodological approaches to the phenomenon development are outlined.
Keywords: кафедра іноземних мов професійного спрямування; інтеріоризація знань; навчальна діяльність; методологічні підходи; interiorization; educational activities; methodological approaches