Обгрунтування використання вітамінізованого яблучного джему та екстракту зеленого чаю у виробництві булочних виробів - Гойко, Ірина Юріївна; Оніщенко, Назар Ігорович (My University, 2023)
Показано перспективність використання в якості функціональних інгредієнтів вітамінізований яблучний джем, додатково збагачений вітамінами за принципами FOSHU та воду, збагачену екстрактом листя зеленого чаю. The perspective of using vitaminized apple jam, additionally enriched with vitamins according to FOSHU principles and water enriched with green tea leaf extract, as functional ingredients is shown.
Keywords: екстракт зеленого чаю; яблучний джем; харчова цінність; булочні вироби; green tea extract; apple jam; nutritional value; bakery products; кафедра технології оздоровчих продуктів