Гойко, Ірина ЮріївнаОніщенко, Назар Ігорович2023-05-042023-05-04Гойко, І. Обгрунтування використання вітамінізованого яблучного джему та екстракту зеленого чаю у виробництві булочних виробів / І. Гойко, Н. Оніщенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3-7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 84.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40565Показано перспективність використання в якості функціональних інгредієнтів вітамінізований яблучний джем, додатково збагачений вітамінами за принципами FOSHU та воду, збагачену екстрактом листя зеленого чаю. The perspective of using vitaminized apple jam, additionally enriched with vitamins according to FOSHU principles and water enriched with green tea leaf extract, as functional ingredients is shown.екстракт зеленого чаюяблучний джемхарчова цінністьбулочні виробиgreen tea extractapple jamnutritional valuebakery productsкафедра технології оздоровчих продуктівОбгрунтування використання вітамінізованого яблучного джему та екстракту зеленого чаю у виробництві булочних виробівThesis