Кошова, Валентина МиколаївнаФролова, Наталія ЕпінетівнаРоманова, Зоряна МиколаївнаДубицька, Т. В.2014-05-202014-05-202008Визначення кисню в безалкогольних напоях і його вплив на їх стійкість / В. М. Кошова, Н. Е. Фролова, З. М. Романова, Т. В. Дубицька // Харчова промисловість. — 2008. — Вип. 6. — С. 42-43.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14420Запропоновано визначення кисню в розлитих напоях і досліджена динаміка його вмісту при зберіганні та транспортуванні. Наведені фактори, що запобігають впливу кисню на стійкість готових напоїв. A determination of oxygen in spilled drinks and studied the dynamics of its contents during storage and transport. These factors prevent the influence of oxygen on the stability of the finished beverage.otherвміст кисню (О2)стійкістьнапоївітаміниокисно-відновні реакціїзберіганняcontent of oxygen (O2)resistancebeveragesvitaminsredox reactionsstorageкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра технології оздоровчих продуктівВизначення кисню в безалкогольних напоях і його вплив на їх стійкістьArticle