Визначення кисню в безалкогольних напоях і його вплив на їх стійкість - Кошова, Валентина Миколаївна; Фролова, Наталія Епінетівна; Романова, Зоряна Миколаївна; Дубицька, Т. В. (My University, 2008)
Запропоновано визначення кисню в розлитих напоях і досліджена динаміка його вмісту при зберіганні та транспортуванні. Наведені фактори, що запобігають впливу кисню на стійкість готових напоїв. A determination of oxygen in spilled drinks and studied the dynamics of its contents during storage and transport. These factors prevent the influence of oxygen on the stability of the finished beverage.
Keywords: вміст кисню (О2); стійкість; напої; вітаміни; окисно-відновні реакції; зберігання; content of oxygen (O2); resistance; beverages; vitamins; redox reactions; storage; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; кафедра технології оздоровчих продуктів