Мелетьєв, Анатолій ЄвгеновичЛітвинчук (Воронцова), Світлана ІванівнаПроценко, Лідія Василівна2013-03-052013-03-052006Цінна сировина для виробництва пива / А. Є. Мелетьєв, С. І. Воронцова, Л. В. Проценко // Харчова і переробна промисловість. – 2006. – № 7. – С. 21–23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6746Проведені лабораторні дослідження приготування і бродіння сусла з частковою заміною солоду патокою мальтозною. Отримані результати показали можливість заміни до 20 % солоду патокою мальтозною або цукрозою. There was a laboratory research of cooking and fermentation of wort with partial replacement of malt on maltose syrup. The results show the possibility of replacing up to 20 % malt on maltose syrup or saccharose.otherпатока мальтознапивосуслобродіннякафедра фізикиmaltose syrupbeerwortfermentingкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваЦінна сировина для виробництва пиваArticle