Цінна сировина для виробництва пива - Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Проценко, Лідія Василівна (My University, 2006)
Проведені лабораторні дослідження приготування і бродіння сусла з частковою заміною солоду патокою мальтозною. Отримані результати показали можливість заміни до 20 % солоду патокою мальтозною або цукрозою. There was a laboratory research of cooking and fermentation of wort with partial replacement of malt on maltose syrup. The results show the possibility of replacing up to 20 % malt on maltose syrup or saccharose.
Keywords: патока мальтозна; пиво; сусло; бродіння; кафедра фізики та професійної безпеки; maltose syrup; beer; wort; fermenting; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства