Федоренко (Миколів), Тетяна ІванівнаФантич, А. Б.2014-06-172014-06-172003Цілюща сила вітамінів: сучасні погляди і проблеми / Т. І. Миколів, А. Б. Фантичнаукові кервники: Г. О. Сімахіна, Н. В. Кавуненко // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : 69-а наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 22–24 квітня 2003 р. : тези доповідей. - К.: НУХТ, 2003 – Ч. IІ. – С. 80.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15269Вітаміни – органічні сполуки, які життєво необхідні живому організмові для нормального обміну речовин і підтримання важливих функцій. Із різних продуктів харчування вітаміни засвоюються неоднаково. В роботі наведено переваги використання вітамінів, які випускає медична промисловість. Vitamins are organic compounds which vitally need a living organism for the normal metabolism and maintenance of important functions. From different food stuffs vitamins are mastered differently. Advantages are in-process resulted the uses of vitamins, which are produced by medical industry.otherзасвоюваністьбіологічна активністьвітаміниобмін речовинdigestibilitybiological activityvitaminsmetabolismкафедра технології оздоровчих продуктівЦілюща сила вітамінів: сучасні погляди і проблемиThesis