Кравцова, Олена ВалеріївнаСкорченко, Тетяна Анатоліївна2012-06-272012-06-272011Кравцова, О. Якість йогуртів / О. Кравцова, T. Скорченко // Харчова і переробна промисловість. - 2007. - № 11. - С. 21-22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1920Досліджено можливість використання різних стабілізаційних систем під час виробництва йогуртів, призначених для дітей шкільного віку. Визначено вплив стабілізаторів на органолептичні та реологічні властивості йогуртів та їх здатність до зберігання.Study a possibility of using different stabilization systems during manufacture yogurt designed for school-age children. Determined the influence of stabilizers on the organoleptic and rheological properties of yoghurts, their ability to store.otherйогуртyogurtстабілізаторпектинкисломолочні напоїstabilizerpectinmilk drinksЯкість йогуртівArticle