Скопенко, Наталія СтепанівнаЛисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна2020-10-082020-10-082016Скопенко, Н. С. Оцінка ризику в процесі сегментації цільового ринку підприємствами хлібопекарської галузі / Н. С. Скопенко, О. А. Лисенко // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : V Всеукр. наук.-практ. конф., 17-18 листопада 2016 р. : тези доп. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 50-51.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31945В роботі визначені особливості ринку хліба, що впливають на ризик, збільшуючи або зменшуючи його рівень. Виявлено необхідність структурувати кожний вид ризику, поєднуючи фактори ризику та можливі наслідки впливу їх різних комбінацій. The paper identifies the features of the bread market that affect the risk, increasing or decreasing its level. The need to structure each type of risk, combining risk factors and the possible consequences of the impact of their various combinations.кафедра економіки праці та менеджментуризикхлібопекарська галузьпопитсегментація ринкуriskbakery industrydemandmarket segmentationОцінка ризику в процесі сегментації цільового ринку підприємствами хлібопекарської галузіThesis