Оцінка ризику в процесі сегментації цільового ринку підприємствами хлібопекарської галузі - Скопенко, Наталія Степанівна; Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна (My University, 2016)
В роботі визначені особливості ринку хліба, що впливають на ризик, збільшуючи або зменшуючи його рівень. Виявлено необхідність структурувати кожний вид ризику, поєднуючи фактори ризику та можливі наслідки впливу їх різних комбінацій. The paper identifies the features of the bread market that affect the risk, increasing or decreasing its level. The need to structure each type of risk, combining risk factors and the possible consequences of the impact of their various combinations.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; ризик; хлібопекарська галузь; попит; сегментація ринку; risk; bakery industry; demand; market segmentation