Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності - Національний університет харчових технологій (My University, 2016)
У матеріалах конференції наведено доповіді за такими напрямами: стан та шляхи ресурсо- й енергозаощадження на підприємствах харчової промисловості; інноваційні та ресурсоощадні технології продуктів харчування; використання нетрадиційної сировини в технологіях продуктів харчування; інноваційні технології пакування харчових продуктів; енергоощадні та ресурсозберігаючі технології виготовлення тари та упаковки; інноваційні складові створення паку- вального обладнання; енергоменеджмент на підприємствах харчової промисловості; шляхи підвищення ефективності виробничої логістики на підприємствах харчової промисловості. The materials of the conference report are the following areas: state and ways of resource and energy saving at enterprises food industry; innovative and resource-saving technologies food; the use of alternative raw materials food technology; Innovative packaging technology food; energy saving and resource saving technologies manufacture of packaging; creating innovative packaging components MCUs equipment; energy management in food industry; ways to improve production logistics in the food industry.
Keywords: енергоощадні технології; пакування; ресурсоощадні технології; saving technologies; packing; resource saving technologies