Інноваційна стратегія в контексті інноваційної політики - Лановська, Галина Іванівна (My University, 2014)
Стаття присвячена дослідженню економічної сутності «стратегії», «інноваційної стратегії» та її ролі у забезпеченні конкурентоспроможності підприємства. Розглянуті теоретичні аспекти формування інноваційної стратегії. Досліджено формування типів інноваційної стратегії та їх різноманітність з погляду різних вчених. Визначено вплив інноваційної стратегії на формування інноваційної політики підприємства. The article investigates the economic substance "strategy", "innovation strategy" and its role in ensuring competitiveness. Theoretical aspects of innovative strategies. Formation of types of innovation strategies and their diversity in terms of different scientists. The influence innovation strategy for the formation of innovation policy of the company.
Keywords: стратегія підприємства; enterprise strategy; інноваційна діяльність підприємства; innovative activity of the enterprise; конкурентоспроможність підприємства; competitiveness of enterprises; кафедра фінансів