Вплив бактеріального препарату на посол сиров'яленого продукту із яловичини - Циганенко, Таїсія; Недорізанюк, Ліана Павлівна (My University, 2014)
Бактеріальний препарат «Лакмік» дозволяє значно скоротити тривалість посолу та дозрівання сиров'ялених м'ясних виробів. Bacterial drug "Lakmik" can significantly reduce the duration of salting and maturation of damp-dried meat products.
Keywords: сиров'ялені продукти; яловичина; бактеріальні препарати; sausage products; beef; bacterial preparations