Проблеми логістичного забезпечення на ринку олії - Страшинська, Лариса Володимирівна (My University, 2023)
Проаналізована робота морських портів щодо обсягів відвантажень олії, оцінена структура основного обсягу відвантажень. Оцінена сфера перевезень вантажів олійно-жирової галузі залізничним транспортом та досліджена його структура. Визначено проблеми акціонерного товариства «Укрзалізниця» щодо перевезень вантажів галузі та окреслено пріоритети логістичної діяльності. The work of seaports regarding the volume of oil shipments was analyzed, the structure of the main volume of shipments was estimated. The sphere of oil and fat industry cargo transportation by rail was evaluated and its structure was investigated. The problems of the joint-stock company "Ukrzaliznytsia" regarding the transportation of goods in the industry were determined and the priorities of logistics activities were outlined.
Keywords: кафедра маркетингу; ринок олії; логістичне забезпечення; морські порти; обсяг відвантажень; тарифна політика; oil market; logistic support; sea ports; volume of shipments; tariff policy