Удосконалення технології напівкопчених ковбас з м’яса птиці - Пасічний, Василь Миколайович; Мороз, Олена Олексіївна; Проворова, Тетяна Ігорівна (My University, 2010)
У статті викладені результати досліджень хіміко-технологічних характеристик та здатності до протеолізу сировини і напівкопчених ковбас з м’яса птиці з використанням молочної сироватки і зародків пшениці. The article presents the results of studies of chemical-technological characteristics and the ability to proteolysis raw and smoked sausages from poultry using whey and wheat germ.
Keywords: технологія; протеоліз; біологічна цінність; тваринна і рослинна сировина; ковбаси з м’яса птиці; technology; proteolysis; biological value of animal; vegetable raw; sausage made of poultry; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів