Пасічний, Василь МиколайовичМороз, Олена ОлексіївнаПроворова, Тетяна Ігорівна2013-03-022013-03-022010Пасічний, В. М. Удосконалення технології напівкопчених ковбас з м’яса птиці / В. М. Пасічний, О. О. Мороз, Т. І. Проворова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнології ім. С. З. Гжицького. – 2010. – Т. 12. – № 2 (44), Ч. 4. – С. 69-72.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6677У статті викладені результати досліджень хіміко-технологічних характеристик та здатності до протеолізу сировини і напівкопчених ковбас з м’яса птиці з використанням молочної сироватки і зародків пшениці. The article presents the results of studies of chemical-technological characteristics and the ability to proteolysis raw and smoked sausages from poultry using whey and wheat germ.otherтехнологіяпротеолізбіологічна цінністьтваринна і рослинна сировинаковбаси з м’яса птиціtechnologyproteolysisbiological value of animalvegetable rawsausage made of poultryкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівУдосконалення технології напівкопчених ковбас з м’яса птиціArticle