Кузьмін, Олег ВолодимировичБогомол, Анна ВіталіївнаКузьмін, Антон Олегович2019-11-252019-11-252019Кузьмін, О. В. Оцінка перспективності використання кумквата у технології соусів / О. В. Кузьмін, А. В. Богомол, А. О. Кузьмін // Інтернаука. – 2019. – Т. 3, № 1 (63). – С. 31–37.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30347В роботі проведено оцінку перспективності використання кумквата у технології соусів The paper assesses the prospects for the use of kumquat technology saucesuk-UKсоус,винокумкватокисно-відновний потенціалsaucewinekumquatredox potentialкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїОцінка перспективності використання кумквата у технології соусівArticle