Налагодження взаємовигідної співпраці туроператора з іноземними партнерами - Вишняк, Вероніка Олегівна; Гринюк, Олег Юрійович (My University, 2018)
Налагодження взаємовигідної співпраці туроператора з іноземними партнерами має вагомий вплив на формування, просування та продаж туристичного продукту туроператором. Setting up mutually beneficial cooperation between tour operator and foreign tourists partners have a significant influence on the formation, promotion and sale of tourism product tour operator.
Keywords: туризм; туроператор; туристичний продукт; кафедра туристичного та готельного бізнесу; tourism; tour operator; tourist product