Камінська (Халапсіна), Світлана ВладиславівнаСімахіна, Галина Олександрівна2014-07-072014-07-072014Халапсіна, С. В. Вплив низьких температур на основні біокомпоненти дикорослої ожини / С. В. Халапсіна, Г. О. Сімахіна // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10 – 11 квітня 2014 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України. — К. : НУХТ, 2014. – Ч. 1. - С. 18-19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15939Ягоди ожини являють значний інтерес як високовітамінна сировина для отримання широкого спектру функціональних інгредієнтів та натуральних збагачувачів традиційних харчових продуктів. The blackberries evoke a significant interest as a high-vitamin source for obtaining the wide array of functional ingredients and natural enrichers for traditional foodstuffs.uk-UKнизькі температурибіохімічний складожинаlow temperaturesbiochemical compositionblackberriesкафедра технології оздоровчих продуктівВплив низьких температур на основні біокомпоненти дикорослої ожини