Вплив низьких температур на основні біокомпоненти дикорослої ожини - Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Сімахіна, Галина Олександрівна (My University, 2014)
Ягоди ожини являють значний інтерес як високовітамінна сировина для отримання широкого спектру функціональних інгредієнтів та натуральних збагачувачів традиційних харчових продуктів. The blackberries evoke a significant interest as a high-vitamin source for obtaining the wide array of functional ingredients and natural enrichers for traditional foodstuffs.
Keywords: низькі температури; біохімічний склад; ожина; low temperatures; biochemical composition; blackberries; кафедра технології оздоровчих продуктів