Основні методи тайм-менеджменту - Кутас, Олена Олександрівна (My University, 2022)
Подано визначення поняття «тайм-менеджмент», визначено компоненти методик управління часом, наведено основні методики управління часом та визначено найбільші «викрадачі часу».
Keywords: тайм-менеджмент; управління часом; time management; кафедра економіки праці та менеджменту