Шутюк, Віталій ВолодимировичБессараб, Олександр СеменовичВасиленко, Сергій Михайлович2014-10-142014-10-142014Шутюк, В. В. Дослідження регідратаційних властивостей сушених плодів і овочів / В. В. Шутюк, О. С. Бессараб, С. М. Василенко // Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості : матеріали Міжнародної наукової конференції, 13-17 жовтня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – С. 163.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17292В роботі розглянуто процес регідратації за різних значень температур для різних продуктів. Результати досліджень поглинання води під час регідратації фруктів і овочів показують, що залежність зміни вологовмісту від температури можна описати кінетичною моделлю першого порядку. We consider the process of rehydration at different temperatures for different products. The research results of water absorption during rehydration of fruits and vegetables show that dependence of moisture content on temperature can be described by a kinetic model of the first order.uk-UKрегідратаціясушінняовочіплодиrehydrationdryingvegetablesfruitsкафедра теплоенергетики та холодильної технікикафедра технології консервуванняДослідження регідратаційних властивостей сушених плодів і овочівThesis