Шлях інтелектуалізації автоматизованих систем харчової промисловості - Бєляєв, Юрій Борисович (My University, 2014)
У сучасних підходах до створення ефективних автоматизованих технологічних процесів і систем управління з використанням необхідного обладнання превалює механотроника (mechatronics) - синергетичне поєднання відомих типів рухомих виконавчих механізмів і так званого «штучного інтелекту» на основі мікроелектроніки та інформаційних технологій.
Keywords: потокові лінії; логістика; механотроника; поточные линии; логистика; production lines; mehanotronyka; logistics; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка