Запровадження нової редакції національного стандарту на напої слабоалкогольні - Олійник, Світлана Іванівна; Велигорський, Данило Олегович; Ковальчук, Володимир Петрович (My University, 2021)
Наведено термін визначення слабоалкогольних напоїв, їх типи в залежності від виду сировини та її вмісту в готовому продукті, температурні межі зберігання та строк придатності готової продукції

The definition of low-alcohol drinks, their types depending on the type of raw material and its content in the finished product, storage temperature limits and shelf life of finished products are given
Keywords: лікеро-горілчане виробництво; liquor and vodka production; напої слабоалкогольні; low-alcohol drinks; стандарт; standard; показники якості; quality indicators; строк придатності; expiration date; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства