Промислове впровадження та перспективи розвитку вітчизняного екстракційного обладнання - Пушанко, Микола Миколайович; Серьогін, Олександр Олександрович (My University, 2005)
Наведені особливості роботи деяких дифузійних апаратів безперервної дії, переваги відчизняних дифузійних установок ЕКА та ДН. These features of some diffusers continuous, benefits Patriotic diffusion plants EKA and DL.
Keywords: ЕКА; дифузійний апарат; лопать; контрлопать; kontrlopat; diffusion apparatus; blade; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; кафедра електропостачання і енергоменеджменту